EVEN VOORSTELLEN

Marianne Hoogendijk

Graag wil ik mij even aan u voorstellen,

Mijn naam is Marianne Hoogendijk. Ik ben sinds 39 jaar als pedicure werkzaam. In deze periode heb ik veel ervaring opgedaan en door middel van vakstudies,seminars, etc. ook de nodige kennis vergaard. Op aanraden van mijn cliënten ben ik begonnen met een eigen webshop. Met deze webshop wil ik mensen helpen om de juiste middelen te vinden tegen allerlei voetproblemen, maar ook het verzorgen van voeten ter voorkoming van problemen.


Als pedicure ben ik graag met mijn vak bezig en is de webshop daarin weer een nieuwe uitdaging. Als u na het bekijken van de webshop suggesties en/of vragen heeft, dan kunt u die altijd kenbaar maken via het contactformulier. Mist u een bepaald artikel, dan kunt u dit ook aan mij doorgeven en ga ik er voor u naar op zoek. Verder kunt u ook alles nalezen op mijn website www.pedicure-hillegom.nl.


Deze webshop is in de beginfase. De bedoeling is om zoveel mogelijk producten, die voor u relevant zijn, op de webshop aan te bieden. Dat vergt tijd. Hiervoor vraag ik uw begrip.


De prijzen op de webshop zijn voor 1 jaar prijsgebonden, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Vanaf € 50,-- reken ik geen verzendkosten.


Ik lever zoveel mogelijk uit voorraad, doch ik kan geen levertijd garanderen. Mijn streven is de bestelling binnen 3 – 4 dagen bij u thuis te bezorgen. De bezorging wordt door Postnl verzorgd. Is een product niet op voorraad, dan stuur ik het na. Hiervoor reken ik geen extra verzendkosten.


Mocht u om welke reden dan ook af willen zien van uw aankoop, wilt u dan contact met mij opnemen via het contactformulier op deze webshop? Ik zend u dan een retourlabel waarmee u de artikelen kunt terugsturen. U betaalt dan geen verzendkosten.


Ik hoop, dat u snel de weg vindt op deze webshop.

Met vriendelijke groeten,


Marianne Hoogendijk.


Informatie

Merken

Nieuwe producten

Best verkochte producten